Nu beschikbaar: officiële thuistest* op COVID 19 in speeksel. Met CE zelftest kenmerk. Hieronder meer informatie over deze zeer betrouwbare test in speeksel. De meest gevoelige speekseltest verkrijgbaar in Nederland (zie ook onderzoek gevoeligheid COVID zelftesten).

In deze verpakking (kartonnen omdoosje, ook te gebruiken als toonbank display) treft u 4 compleet verpakte testen aan.


Eenvoudig uit te voeren test voor thuis:

  1. Hoest een paar keer diep en vang wat speeksel op via de trechter in het opvangbuisje
  2. Plaats het buisje in de speciale uitsparing van de verpakking (zo heeft u uw handen vrij)
  3. Voeg de buffer vloeistof toe aan het opvangbuisje
  4. Plaats de speciale druppelaar op het buisje
  5. Meng het speeksel en de vloeistof
  6. Voeg enkele druppels toe aan de test
  7. Lees het resultaat af na 15 minuten

Inhoud verpakking:

  1. 4 compleet verpakte testen in Nederlandse verpakkingen
  2. Per test meegeleverd: bijsluiter (NL), opvangbuisje, trechtertje, druppelaar, buffer vloeistof, COVID19 antigeen zelftest en zakje om materiaal weg te gooien na gebruik

 

Zeer geschikt om snel thuis te kunnen testen, En vele malen prettiger in gebruik dan de neustesten.

Daarnaast is het zo dat in zelftest situaties de speekseltesten vaak een betrouwbaarder beeld geven dan de neus testen. (bron: Vervang coronatesten door speekseltesten)


* De test is volledig gecertificeerd als zelftest. Veel van de overige verkrijgbare testen in Nederland hebben slechts een (tijdelijke) uitzondering om de test als thuistest op Corona aan te mogen bieden.

Belangrijk: de speeksel COVID test is ook in staat de Omikron variant aan te tonen. Sterker nog: aangezien deze variant zich eerst in de keel nestelt en daarna pas in de neus, is een speekseltest juist beter in staat deze variant aan te tonen dan een neustest.

Overigens ook goed om te weten: alle varianten van het COVID 19 virus kunnen aangetoond worden via deze test. Dit aangezien er getest wordt op een specifieke eigenschap van het Corona virus welke niet verandert tussen de tot nu toe bekende varianten.

Direct bestellen als consument? Ga direct naar de verkooppagina van dit product


Wilt u deze test opnemen voor uw winkel, bedrijf of groothandel? Informeer dan naar de prijs en voorwaarden via de contact link onderaan deze pagina.